Clutch bekroont Klein Media tot Nederlands Top B2B Bedrijf 2021

Clutch bekroont Klein Media met de award Top B2B Bedrijf in Nederland voor 2021.

Het hebben van een effectief webdesign kan uw website maken of breken. Een krachtig ontwerp kan u helpen een blijvende indruk te maken op uw klanten en doelgroepen. Het springt in het oog en geeft u een voorsprong op de sites van uw concurrenten.

Klein Media brengt jouw droom project tot leven! Niets is onmogelijk voor ons toegewijde en zeer ervaren team. Wij nemen elk project serieus om de beste resultaten te leveren.

Klein Media staat bekend om zijn onberispelijk op maat gemaakte digitale oplossingen. Ons team van experts heeft visueel boeiende websites ontworpen die de aandacht hebben getrokken van diverse pioniers uit de branche.

We zijn ongelooflijk trots te kunnen melden dat we onlangs zijn uitgeroepen tot een van de beste webdesign bureau’s van Nederland. Klein Media maakt deel uit van Clutch’s lijst van “Top Nederlandse Webdesigners“.

Als Clutch je nog niet al te bekend in de oren klinkt, het is een internationaal gerenommeerd B2B platform dat duizenden bureaus over de hele wereld rangschikt en beoordeelt. Elk gevestigd bureau zou zich vereerd moeten voelen om een award van hen te ontvangen, omdat ze bekend staan om hun objectieve en data-gedreven inhoud.

Over objectieve gegevens gesproken: hun team verzamelt feedback van duizenden klanten om de top te bepalen. Het oordeel luidt zelfs dat Klein Media in hun Leaders Matrix past – een ware getuigenis van het vermogen van ons team om te leveren. U kunt onze positie op hun metrics hier zien:

We zijn dolgelukkig met deze erkenning en we zijn iedereen – onze gewaardeerde klanten, partners, stakeholders en team – meer dan dankbaar. Deze award bewijst dat we goed werk leveren en dat we op de juiste route onderweg zijn.

Volledig ontzorgd worden? Neem contact met ons op. Wij garanderen dat uw visies tot leven gebracht kunnen worden.


Zowik Abramov