Digitale Oplossingen

Maatwerk digitale oplossingen

Wij denken graag in schaalbare digitale oplossingen die impact maken en onderscheidendzijn. De merkidentiteit gebruiken wij als uitgangspunt want geen enkele organisatie ishetzelfde.

Klein Media ziet elk project als een ervaring waarin maatwerk een grote rol speelt.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact metons op om te sparren.

Werkwijze

icon-default-analyse icon-hover-analyse

Analyse

Tijdens de briefing en kickoff van het project maken wij de eisen, wensen en doelstellingenconcreet. Wat is het probleem van de doelgroep?

Hoe gaan we dit oplossen en met welkproduct. Elk project start met een uitgebreid onderzoek naar de doelgroep en daarbijhorende trends en kansen.

De verzamelde informatie zal samen komen tot een concrete enheldere debriefing waarin de digitale oplossing die het beste bij jouw organisatie pastgeformuleerd wordt.

icon-default-creatie icon-hover-creatie

Creatie

Zodra de handen ineen zijn geslagen is het tijd om iets moois te creëren. Merkbeleving, Design, Techniek en Data komen samen in een impactvolle digitale oplossing.

Klein Mediaverzorgt alle benodigde onderdelen om tot een succesvolle business uit te groeien.Branding, Design, Techniek, Marketing en Content.

icon-default-optimaliseren icon-hover-optimaliseren

Optimaliseren

Wij zien onze klanten als partners, na de lancering van het project blijven wij betrokken omhet product verder te optimaliseren.

Meten is de norm waarin data een grote rol speelt omonderbouwde beslissingen te nemen. We bouwen dan ook graag ‘lean’ producten diemakkelijk en snel aan te passen zijn met als hoofddoel de acquisitie, retentie en conversieverhogen.

Digitale producten

icon-design icon-design-color

Websites

Klein Media bouwt websites met het meest gebruikte CMS systeem van de wereld WordPress.

Een maatwerk WordPress website geeft ons de mogelijkheid om snel eneffectief te bouwen. Door actief te meten bereiken we samen met onze klanten fantastischeresultaten.

Lees meer
icon-default-maatwerk icon-hover-maatwerk

Maatwerk webapplicaties

Een volledig maatwerk applicatie geeft een oneindige horizon aan mogelijkheden.

Doorsamen met onze klanten een uitgebreide analyse uit te voeren en constant uit te metenwordt er geen kans gemist. Dit resulteert in mooie producten geoptimaliseerd voor groei ensucces.

Lees meer
icon-e-commerce icon-e-commerce-color

E-Commerce

Onze keuze voor B2B of B2C oplossingen om online producten of diensten te verkopen isWooCommerce of Magento.

Het juiste CMS systeem is volledig afhankelijk van de eisen en
wensen. Klein Media denkt graag met je mee om de juiste beslissing te nemen, en eensuccesvol product te bouwen.

Lees meer
icon-crm icon-crm-color

Klantenportaal&CRM

Het beheren en bijhouden van je bedrijfsprocessen op een efficiënte wijze zorgt er voor datjouw organisatie schaalbaar is. Klein Media adviseert en implementeert CRM systemen opmaat.

Lees meer
icon-default-validatie icon-hover-validatie

Product en Business Validatie

Een fantastisch idee! De juiste doelgroep! Althans dat denk je! Assumpties bestaan namelijkom getest te worden.

Klein Media helpt startups en gevestigde bedrijven met het(in)valideren van nieuwe productideeën. Een combinatie tussen snel bouwen & experimentdesign op basis van de Lean Startup methodologie geeft concrete data inzichten opslagingskans. Ben jij benieuwd hoe dit werkt? Lees snel meer over deze unieke wijze vanexploreren.

Lees meer

DAAG ONS UIT!

Beeldmerk