Content

Maatwerk content op basis van jouw merkidentiteit
Klein Media helpt zijn klanten graag aan kwalitatief goede content. Dit is immers onmisbaar bij het positioneren van jouw merkidentiteit. Wij zijn expert in het verzorgen van Brand & Design, Video & Film, Fotografie en Zoekmachine vriendelijke teksten. Voor Klein Media is ieder project een uitdaging om op de beste manier een product of merk te positioneren.

Klein Media levert maatwerk dat de branding van jouw product of dienst optimaal ondersteunt. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om te sparren.

Wat is content (marketing)?
Content is simpelweg de verzamelnaam voor informatie en beeld wat gebruikt wordt voor de marketing van een organisatie of bedrijf. De term content wordt voornamelijk gebruikt in de online marketing. Content kan in de vorm van tekst zijn, maar ook bijvoorbeeld in bewegend beeld (Video & Film) of Fotografie. Klein Media denkt graag mee met de marketing & content strategie van jouw merk of product. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Werkwijze Klein Media

Kennismaking

Bij elk project hoort een kennismaking. Wij verdiepen ons in onze klanten. Bij een kennismaking willen wij een aantal dingen weten;

Content

icon-creation icon-creation-color

Branding en merkidentiteit

Zonder branding en merkidentiteit zal jouw organisatie of bedrijf niet zichtbaar zijn. Elke organisatie heeft zijn eigen missie, visie en boodschap. Deze boodschap wordt vertaald in jouw branding & merkidentiteit. Een goede merkidentiteit straalt jouw waardepropositie uit.

Klein Media helpt organisaties vanaf het begin met het positioneren van de waardepropositie, merkidentiteit en branding. Wij staan bekend om onze creatieve blik en kunnen ‘out of the box’ met je meedenken. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

icon-design icon-design-color

Design

Klein Media levert slimme en heldere visuele designs voor merken, organisaties en bedrijven. Vormgeving, Visuele Communicatie en Art Direction die passen bij jouw merk en huisstijl. Van illustraties, logo’s, huisstijl tot print en volledige websites. Wij weten met creativiteit en heldere producten jouw unieke merk online herkenbaar en vindbaar te maken.

icon-video-film-colored icon-video-film-colored-2

Video & Film

Klein Media levert hoogwaardige videocontent van productvideo tot volwaardige televisiecommercials. Dit doen wij door samen te werken met een poule van jonge en talentvolle filmmakers. Bekijk direct ons portfolio voor voltooide projecten.

icon-fotografie icon-fotografie-colored

Fotografie

Professionele foto’s zijn goed gestyled, tonen een helder beeld dat jij van je bedrijf wilt laten zien. Met hoogwaardig, goed gemaakte foto’s voor je bedrijf kun je lange tijd toe. Soms zelfs voor jaren. Fotografie geeft een gezicht aan jouw organisatie of product. Klein Media werkt met een geringe poule aan professionele fotografen in allerlei categorieën; Productfotografie, Portretten, Evenementen en Foodfotografie. Bekijk ons portfolio voor de geleverde resultaten.

icon-copywriting icon-copywriting-colored

Zoekmachine vriendelijke teksten

Om hoog in de ranking te komen bij zoekmachines is het van belang om rekening te houden met een aantal zaken.

Laat uw contactgegevens achter, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Beeldmerk