Kom hoger in Google met krachtige, relevante white-hat linkbuilding

Linkbuilding is een bewezen methodiek om je website hoger in Google en andere zoekmachines te ranken. Klein Media heeft ruim 12 jaar ervaring in zoekmachine optimalisatie, waarbij linkbuilding een van de meest belangrijke elementen is. Onze SEO expert levert kwaliteit en zorgt ervoor dat de links afgestemd zijn op relevantie. Hiermee wordt jouw bedrijf of organisatie zichtbaar en vindbaar in de meest gangbare zoekmachines.

 

Linkbuilding

Linkbuilding is het verkrijgen van goede, kwalitatieve links naar je website. Het gaat hierbij om het verzamelen van externe links (linkbuilding). Deze links moeten relevant zijn voor het onderwerp van de website (kwaliteit). Zoekmachines belonen namelijk websites die veel stemmen van andere gelijkwaardige websites hebben gekregen, waardoor je website stijgt in de zoekresultaten. Slimme linkbuilding kost tijd. Wil je op weg geholpen worden met je linkbuilding strategie? Neem dan contact met ons op.

Werkwijze linkbuilding
Onze SEO specialist maakt enkel gebruik van actuele linkbuilding methodes om de beste resultaten te behalen. Om te beginnen nemen wij de tijd om te analyseren welke zoekwoorden de hoogste slagingskans hebben. Daaruit wordt vervolgens in samenspraak besloten welke zoekwoorden gebruikt zullen worden om het linkbuilding proces in gang te zetten. Indien uw website niet door Klein Media ontwikkeld is, is het wijs om eerst een on-page webscan uit te laten voeren. Het uitgangspunt is namelijk de website; deze moet op de juiste manier ingericht zijn om het meest uit linkbuilding te kunnen halen.

Het bijhouden van je ranking in Google
Het monitoren van je positie binnen Google is natuurlijk een belangrijk aspect van zoekmachine optimalisatie. Klein Media maakt gebruik van de beste SEO tools om de organische groei te monitoren. Er zijn vele tools beschikbaar in diverse prijscategorieen. Bij een maandelijks linkbuilding pakket ontvang je ook een maandelijks overzicht van de behaalde resultaten.

Heeft linkbuilding nog wel zin?
Voorheen was linkbuilding de beste manier om je site hoger in Google te positioneren. Tegenwoordig zegt men dat voornamelijk ‘hoogwaardige content’, een goede linkstructuur op de website en een ‘veilige en snel ladende website’ de ranking positief beïnvloed.

In feite zorgt een combinatie van alle SEO aspecten voor een hogere ranking. Linkbuilding speelt hierin een grote rol, mits de relevantie en kwaliteit goed zijn. Het gaat om een holistische benadering dus.

Welk resultaat mag je verwachten van linkbuilding?
Hoe meer kwalitatieve en relevante links naar jouw website verwijzen, hoe beter zoekmachines jouw website gaan waarderen. Door een hogere ranking, trekt je website ook meer bezoekers en dus potentiële klanten aan. Dit zorgt voor meer omzet.

Linkbuilding heeft het meest effect als de rest van de SEO voorwaarden in orde zijn. Klein Media is expert in het analyseren en adviseren van de benodigde marketing strategie & tools voor je bedrijf en weet de unique selling points van je organisatie of product online te positioneren. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over een website analyse op maat.


Maandelijks linkbuilding uitbesteden
Om een organische groei binnen Google te realiseren adviseren wij om een maandelijks linkbuilding pakket af te nemen. Het is van belang om een continue stroom aan links te bouwen naar je website op een zo organisch mogelijke manier zodat zoekmachines zien dat je een natuurlijke opbouw hebt. In 1 klap een grote hoeveelheid links kopen/bouwen kan negatieve gevolgen hebben. Vandaar dat het wijs is om de pakketten voor minimaal 6 maanden af te nemen, pas na een langere periode van een aantal maanden zul je de positieve gevolgen van linkbuilding ervaren.

Kant en klare linkbuilding pakketten
Zie hieronder onze 3 linkbuilding pakketten. Passen deze standaardpakketten niet bij jouw bedrijf of organisatie neem dan vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.

Pakket 1:

1 op maat geschreven artikel (400+ woorden)
1 artikel geplaatst op relevante kanalen
5 startpagina links
5 handmatige links (50% NoFollow / 50% DoFollow)
5 social media signalen


€ 500
exclusief BTW
Per maand

Pakket 2:

2 op maat geschreven artikelen (400+ woorden)

2 artikelen geplaatst op relevante kanalen
10 startpagina links
10 handmatige links (50% NoFollow / 50% DoFollow)
10 social media signalen


€ 750
exclusief BTW
Per maand

Pakket 3:

4 op maat geschreven artikelen (400+ woorden)

4 artikelen geplaatst op relevante kanalen
15 startpagina links

15 handmatige links (50% NoFollow / 50% DoFollow)
20 social media signalen

 


€ 1000
exclusief BTW
Per maand