Klein Media: Het E-commerce & Webshop bureau in Amsterdam!

Klein Media bouwt webshops met wereldwijd meest gebruikte CMS systemen WordPress & Woocommerce. Bij een groter E-commerce project adviseren wij Magento.
Met een maatwerk WordPress WooCommerce website bouwen we snel en effectief een kwalitatief hoogstaande website. Door actief te meten bereiken we samen met onze klanten optimale conversies die het bereik van de website verhogen.

E-Commerce

Wat is E-commerce?
E-commerce staat gelijk aan elektronische handel, oftewel het verkopen van online & offline producten en/of diensten op het internet voor B2B, B2C en/of C2C. E-commerce bedrijven zijn in verschillende categorieën in te delen: Fysieke producten (Bol.com), Diensten (Airbnb) en Digitale Producten (Shutterstock). Voor het gemak benoemen we E-commerce als Webshop.

Professionele Webshop oplossingen
Wat maakt een webshop professioneel? Een professionele webshop gaat verder dan wat teksten, kleurtjes, producten en foto’s aanpassen. Het ontwerp van je webshop moet aansluiten bij jouw bedrijf, de functionaliteiten moeten logisch werken voor de gebruikers en de webshop moet natuurlijk conversie gericht zijn.  Bij Klein Media maken we webshops op maat die een unieke en professionele uitstraling hebben. Met een maatwerk webshop onderscheid je je van de concurrentie door de aandacht te vestigen op jouw unieke product of dienst. Klein Media gaat graag met je in gesprek hoe jouw bedrijf zich online kan profileren.

Leuk feitje: Nederlanders kopen steeds meer via internet. In 2019 gaf 79% van Nederland (11,8 miljoen mensen aan iets online gekocht te hebben). Bron: CBS.nl


Maatwerk WordPress WooCommerce webshop
Klein Media ontwerpt en bouwt maatwerk WordPress websites met WooCommerce voor bedrijven. WooCommerce geeft ons de mogelijkheid om snel en veilig een webshop te realiseren die volledig aansluit bij jouw merk en waardepropositie. WooCommerce is tevens heel gemakkelijk uit te breiden met de vele bestaande componenten en modules. Bij speciale wensen is het mogelijk om door Klein Media maatwerk functionaliteiten te laten ontwikkelen. Een WooCommerce webshop is erg makkelijk in beheer en steeds weer uitbreidbaar  om webshops zo optimaal mogelijk te laten functioneren…

Leuk feitje: Ongeveer 26% van alle webshops zijn gemaakt met WordPress WooCommerce. Met meer dan 2000 plugins is WooCommerce zeer divers toe te passen. Bron: Barn2

Maatwerk Adobe Commerce webshop
Klein Media ontwerpt en bouwt Adobe Commerce webshops op maat voor professionele webshops. Hierbij worden unieke complexe codes toegepast waarmee betere zoekresultaten op het web gewaarborgd zijn en die de uniciteit van je product of dienst benadrukt. Om de hoogste kwaliteit en resultaten te kunnen behalen bouwt Klein Media enkel en alleen maatwerk Adobe Commerce webshops. We beginnen het liefst vanaf scratch. Een maatwerk Adobe Commerce Webshop is namelijk veiliger, sneller en makkelijker uit te breiden. Ook  scoort een maatwerk webshop hoger in Google vergeleken met een bestaand Adobe Commerce thema.

Leuk feitje: Nespresso, de ANWB, VidaXL en Body & Fit maken allen gebruik van een Adobe Commerce systeem. Bron: Twinkle

Wat zijn de voordelen van een webshop?
Het hebben van een webshop heeft meerdere voordelen ten opzichte van een fysieke winkel.

  • Een webshop is niet per se plaatsgebonden, zo kun je jouw product(en) wereldwijd, nationaal of regionaal aanbieden.  Het voordeel is een groter bereik 
  • Een webshop heeft geen openingstijden en is daarmee 24/7 bereikbaar voor potentiële klanten
  • Mogelijkheden tot directe sales via Direct Online Marketing
  • De voorraad heeft niet per se een showroom nodig. Zodoende is er meer ruimte voor een groter assortiment
  • Over het algemeen zijn webshops een stuk efficiënter.

Tot slot, een webshop is schaalbaar en goedkoper. Zodoende adviseert Klein Media ook aan alle traditionele fysieke winkels om te innoveren met een webshop. Neem contact met ons op voor meer informatie.

DAAG ONS UIT!

Beeldmerk