Maatwerk webapplicaties met Laravel

Klein Media bouwt maatwerk webapplicaties met het veelzijdige Laravel PHP framework. Een maatwerk webapplicatie in Laravel geeft ons de vrijheid om eindeloos, snel en effectief te bouwen. Door de veelzijdigheid van Laravel is het mogelijk om aan vrijwel alle wensen van onze klanten te voldoen.

Maatwerk webapplicaties met Laravel

Waarom een Laravel PHP webapplicatie?
Laravel is een open source (vrij te gebruiken) PHP Framework ontwikkeld door developers. De achterliggende visie is om bepaalde activiteiten te automatiseren die regelmatig voorkomen bij softwareontwikkeling op het web. Inmiddels is Laravel een veel gebruikt PHP framework. Dit heeft er voor gezorgd dat Laravel erg snel, schaalbaar en betrouwbaar is. Tot slot kan een Laravel webapplicatie veel meer dan een standaard CMS systeem zoals bijvoorbeeld WordPress, Magento of Drupal.

Wanneer is een maatwerk webapplicatie interessant
In het verleden kozen bedrijven meestal voor een softwarepakket, dit was destijds voordeliger. Innovatie binnen de software wereld heeft er voor gezorgd dat er veel sneller applicaties ontwikkeld kunnen worden met ‘bouwstenen’. Via een maatwerk webapplicatie is het mogelijk om jouw bedrijfsprocessen grotendeels te automatiseren of te versnellen. Slimme maatwerk applicaties die honderden uren werk kunnen besparen. Een maatwerk webapplicatie is geschikt voor partijen die hun website naar eigen wens op professionele wijze willen inrichten.

Wanneer een Laravel webapplicatie laten maken?
Klein Media denkt graag met je mee in de keuze voor een webapplicatie.  Wij stellen bijvoorbeeld de vraag  of een Laravel webapplicatie de meest gunstige keuze is. Hierbij geven we een aantal voorbeelden wanneer het verstandig is om te kiezen voor een maatwerk Laravel webapplicatie;

– Zware en complexere API koppelingen
– Een online platform met veel veiligheid en scalability
– Een uitgebreid systeem met als doel bijvoorbeeld een klantenportaal of facturatiesysteem
– Een intranet of extranet voor jouw bedrijf of klanten.

Een maatwerk webapplicatie, volledige controleAls bedrijf of organisatie kun jij je onderscheiden door een maatwerk webapplicatie te laten ontwikkelen. Een maatwerk webapplicatie biedt volledige controle waarbij je bijvoorbeeld een unieke customer journey kunt ontwikkelen voor jouw klanten. Deze unieke aanpak kan het verschil maken bij de klant om voor jouw bedrijf te kiezen.

Innovatie is belangrijk en gunstig voor jouw merk
Met een maatwerk webapplicatie draag je natuurlijk ook een steentje bij aan de innovatie binnen jouw vakgebied. Innoveren binnen jouw branche draagt tevens bij aan de waardepropositie van je organisatie. Door innovatief te zijn binnen jouw branche zul je ook de aandacht trekken van media en potentiële nieuwe klanten. Klein Media denkt graag met je mee welke bedrijfsprocessen op welke manier geoptimaliseerd kunnen worden.

Laat uw contactgegevens achter, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Beeldmerk