Het webdesign bureau in Amsterdam gespecialiseerd in Wordpress

Klein Media bouwt websites met het meest gebruikte CMS systeem van de wereld; WordPress. Een maatwerk WordPress website geeft ons de mogelijkheid om snel en effectief te bouwen. Door actief te meten bereiken we samen met onze klanten fantastische resultaten.

Webdesign

Professioneel Webdesign
Wat maakt een website professioneel? Een professionele website staat voor een goed, snel werkende website die veilig is. Dit heeft bij Klein Media prioriteit. Een unieke maatwerk website straalt professionaliteit uit. Met een maatwerk website benadruk je het unieke selling point van je product of dienst. Het ontwerp van je website door Klein Media sluit aan bij jouw organisatie, de functionaliteiten werken logisch voor de gebruikers en de website is natuurlijk conversiegericht. Een professionele website gaat dus verder dan wat teksten, kleurtjes en foto’s aanpassen. Klein Media gaat graag met je in gesprek hoe jouw organisatie zich online zo optimaal mogelijk kan profileren.

Leuk feitje: Een studie van de Stanford Universiteit in Amerika heeft uit onderzoek aangetoond dat 75% van de internetgebruikers oordeelt op basis van de uitstraling van de website. Bron: Stanford University

Maatwerk WordPress website
Klein Media is gespecialiseerd in maatwerk WordPress websites en heeft hier ruim 12 jaar ervaring mee. Om de hoogste kwaliteit en resultaten te kunnen leveren, bouwt Klein Media alleen unieke maatwerk WordPress websites. We beginnen dus vanaf scratch. Een maatwerk WordPress Website is veiliger, sneller en makkelijker uit te breiden. Daarnaast scoort een maatwerk WordPress Website ook nog eens hoger in Google vergeleken met een bestaand WordPress thema.

Leuk feitje: Bijna 40% van alle websites wereldwijd zijn gebouwd in WordPress.

Responsive Webdesign
Een responsive website betekent dat de website zich automatisch aanpast aan de gebruikte schermresolutie. De website is dan ook goed en zonder problemen te gebruiken op een computer, tablet, smartphone of zelfs een Smart TV. Websites die zich niet aanpassen aan de schermresolutie, hebben vaak een hoger bounce percentage. Het bounce percentage is het percentage bezoekers waarbij geen interactie (doorklik) op de site is geweest. Zo verlies  je potentiële klanten. Alle websites van Klein Media worden Responsive geleverd.

Leuk feitje: Google plaatst responsive websites vaak hoger in de zoekresultaten.

Webdesign & SEO
Een mooi ontworpen website zorgt natuurlijk voor een prachtige uitstraling, vertrouwen en professionaliteit. Maar draagt dit ook bij aan je vindbaarheid in Google? Nee!
Klein Media levert kwaliteit dat is ook terug te zien in onze werkwijze en code. Elke website die wij leveren is in de basis al geoptimaliseerd voor zoekmachines. Wij houden rekening met alle aspecten die bijdragen aan een hogere ranking; een heldere navigatiestructuur, leesbaarheid en snelheid.

Leuk feitje: De top 5 vermeldingen in Google bemachtigen 90% van alle clicks binnen de zoekresultaten.

Data gedreven websites met Google Analytics
Een datagedreven website begint met het correct meten van de bezoekers, gedrag en belangrijke acties binnen jouw website. Het verzamelen van data is één, maar wil je data omzetten tot concrete inzichten en actiepunten, dan heb je een expert nodig. Klein Media adviseert en helpt zijn klanten bij het maken van converterende beslissingen. Websites gaan met hun tijd mee en veranderen in de loop van de tijd. Met een datagedreven website vergroot je de kans op toekomstbestendige aanpassingen en kun je blijvend verbeteringen aanbrengen.

Leuk feitje: Google Analytics bestaat al sinds 1995.