Website laten maken Amsterdam

Een overzichtelijke website die vindbaar en klantgericht is
Met meer dan 12 jaar ervaring zijn wij geobsedeerd met webdesign en alles er om heen, wij geloven er sterk in dat een website van cruciaal belang is voor het behalen van succes.

Online opvallen met uw bedrijf vereist niet alleen een visueel aantrekkelijk vormgegeven product, maar ook een heldere boodschap en navigatiestructuur. Daarbij zijn het optimaliseren van de ranking in zoekmachines en het inzetten van sociale media middelen om uw bedrijf te profileren. Voorafgaand aan het maken van uw gewenste product, inventariseren wij uw behoeften en doelstellingen. Hierbij kijken we naar uw doelgroep, de boodschap die u uit wilt zenden en naar de beste kanalen die hiervoor in aanmerking komen.

Je website zelf beheren met een CMS systeem
een CMS maakt u 100% baas over uw eigen website. U kunt dus zelf uw website actueel houden en (blijven) uitbreiden.

Door middel van een CMS (Content Management Systeem) heeft u de mogelijkheid zonder veel technische kennis uw eigen website aan te passen.
De mogelijkheden zijn eindeloos u kunt bijvorbeeld de teksten, foto’s, filmpjes en pagina’s toevoegen of bewerken. Er is echter veel meer mogelijk, neem contact op voor persoonlijk advies.

Een website die zich automatisch aanpast aan de schermgrootte
Ongeveer 75% van de Nederlanders heeft inmiddels een smartphone. Tijd voor een website die zich aanpast op mobiele apparaten.

Webdesign bureau Amsterdam
Responsive Webdesign Amsterdam

Bij Klein Media bouwen wij websites die zich automatisch aanpassen aan de schermresolutie van de gebruiker. Zo zal uw website prachtig weergeven op een smartphone, tablet en uiteraard ook op computers. In vaktermen wordt dit ook wel Responsive Webdesign genoemd. Met een Responsive website loopt u gegarandeerd geen klanten mis.

Goed vindbare websites in alle zoekmachines
93% van de online ervaringen beginnen met een zoekmachine, 75% van de zoekers blijft op de eerste pagina!

Voor vele is een goed vindbare website prioriteit nummer één. Dagelijks vinden er miljoenen zoekopdrachten plaats waarbij consumenten en bedrijven op zoek zijn naar producten en diensten. Bij Klein Media zorgen wij er voor dat uw website goed gevonden wordt. Daarnaast bieden wij maandelijkse pakketten waarme u gegarandeerd op de eerste pagina van Google komt.

De mogelijkheden zijn eindeloos
Heeft u een specifieke wens, wilt u graag een op uw wensen aangepast CMS systeem, een webshop of bijvoorbeeld een speciale tool waarmee u uw klanten tot dienst kunt zijn. Twijfel dan niet om contact op te nemen, bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij bieden voor alles een geschikte oplossing.

Hoeveel kost een website eigenlijk?

Met onze prijs berekentool krijgt u direct inzicht in de kosten van het laten maken van een website of webshop