Zoekmachine Optimalisatie
De gevolgen van wel of niet gevonden worden in Google kunnen voor u als bedrijf bepalend zijn. Het is uiteraard belangrijk dat uw website visueel aantrekkelijk is maar zonder zoekmachine optimalisatie worden uw pagina’s niet goed gevonden.

Zoekmachine optimalisatie (Zoekmachine marketing) oftewel SEO is de benaming voor de werkzaamheden die verricht worden om websites beter vindbaar te maken op zoekmachines. Zoekmachine optimalisatie kan in twee verschillende methodes opgesplitst worden.

1. De basis van een website moet goed op orde zijn, de code moet W3c Valid geschreven zijn, de tekst en codes moeten in verhouding staan maar er mogen bijvoorbeeld ook niet teveel karakters gebruikt worden in de omschrijving van een website. Zodra alle regeltjes nageleeft worden zal de website op termijn beter scoren in de zoekresultaten.

2. Er zijn veel aspecten die zoekmachines meerekenen om de positie te bepalen in zijn overzicht. Een belangrijk aspect wat zij gebruiken als meettool is de pagerank. Elke website krijgt een pagerank toegewezen die gebasseerd wordt op bijvoorbeeld het aantal links dat naar jouw website verwijst.

Gratis Zoekmachine Optimalisatie scan!
Wist je dat er elke minuut maar liefst 2.9 miljoen zoekopdrachten wereldwijd worden uitgevoerd via een zoekmachine en dat 60% hiervan klikt op een van de eerste 3 organische zoekresultaten?

Indien u ook geïnteresseerd bent in een toppositie in Google, kunt u vrijblijvend een SEO scan aanvragen waarin wij een analyse maken met de feiten, tips en nog veel meer.